AFFILIATE MARKETING - (E)REFFERAL COMMERCE

 Affiliate Marketing είναι μια μέθοδος διανομής προϊόντων ή υπηρεσιών απευθείας στους καταναλωτές διαμέσου ενός δικτύου συνεργατών (μελών), που συστήνουν πελάτες(ή συνεργάτες) στον πωλητή. Οι συμμετέχοντες ανταμείβονται γι αυτές τις συστάσεις και /ή για τις πωλήσεις των συστηνόμενων πελατών. Η δύναμη είναι η απευθείας πώληση χωρίς μεσάζοντες. Τo Affiliate Marketing συνδιάζει τα καλύτερα στοιχεία

 

Τι είναι το δικτυακό Marketing;
(Πολυεπίπεδο Marketing, Multi Level Marketing-MLM ή Network Marketing)

Είναι μια μέθοδος διάθεσης προϊόντων γρήγορη, αποτελεσματική, και πολύ προσοδοφόρα, τόσο για τον Βιομήχανο ή Έμπορο, όσο και για τους Ελεύθερους Επιτηδευματίες, που αποφασίζουν να συμβάλλουν στην ''προώθηση''των προϊόντων, με σκοπό να προκόψουν τόσο, όσο δεν πρόκοψαν σε όλη την προηγούμενη ζωή τους.

Είναι μια μέθοδος που εξασφαλίζει υψηλό εισόδημα μέσω ΄΄προώθησης΄΄ προϊόντων και εκπαίδευσης άλλων ατόμων, που επιθυμούν να συμβάλλουν στην προώθηση προϊόντων και στην εκπαίδευση άλλων ατόμων, που μέσω προώθησης προϊόντων και εκπαίδευσης άλλων ατόμων, εξασφαλίζουν κι αυτοί υψηλό εισόδημα, κλπ.

 Κύρια χαρακτηριστικά της Νέας αυτής Μεθόδου είναι:

Τι είναι ο Ανάδοχος (sponsor);

Είναι το άτομο εκείνο που σου μίλησε για κάποια MLM  Εταιρία, πως αν συνεργαστείς μαζί του , ενδέχεται να λύσεις μια για πάντα το οικονομικό σου πρόβλημα. Είναι το άτομο εκείνο, που σε σύστησε στην εταιρία για να γίνεις Ανεξάρτητος Επιχειρηματίας. Είναι το άτομο εκείνο, στου οποίου το Δίκτυο ανήκεις, και εισπράτει ποσοστά και Bonus, για τις πωλήσεις σου, και για τις πωλήσεις των Συνεργατών του δικού σου δικτύου, όπως θα εισπράτεις κι εσύ, από τις πωλήσεις όλων των Συνεργατών που θα γίνεις εσύ Ανάδοχος τους.

 


 

ΠΥΡΑΜΙΔΑ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ
Ή
ΕΝΑ 100% ΝΟΜΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;

 

Η βάση του συστήματος είναι το Multi-Level Marketing

Πολύς κόσμος έχει άποψη ότι κάθε  MULTILEVEL MARKETING ΕΡΓΑΣΙΑ ανήκει είτε στην κατηγορία των αλυσιδωτών γραμμάτων (αεροπλανάκι), είτε αποτελεί μέρος κάποιου πυραμιδικού σχήματος.

Αυτό είναι ανακριβές.

Ίσως κατά καιρούς το Multi-Level Marketing (MLM), να έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης και έγινε η παρερμηνεία.

Η αλήθεια είναι ότι το κάθε σύστημα MLM έχει ενσωματωμένη μια μέθοδο δημιουργίας κεφαλαίου, είναι απόλυτα ασφαλές, νόμιμο 100% και αποδίδει 100% κάθε φορά.

To  Ifilios Πρόγραμμα συνεργασίας βασιζόμενο στο Multi-Level Marketing παράγει χρήματα από τις  πωλήσεις συνδρομών (εγγραφές νέων μελών) και από τις πωλήσεις που το κάθε μέλος (διανομέας) πετυχαίνει. Βασίζεται στην ομαδική εργασία και στην αμοιβαία εμπιστοσύνη των μελών του. Εάν ο κάθε διανομέας-συνεργάτης εργαστεί μεθοδικά και κάνει το δικό του μέρος, τότε θα επέλθει το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Είναι μια μοναδική ευκαιρία εισροής χρημάτων.

Όπως με όλες τις εργασίες που βασίζονται στο multi-level marketing, χτίζουμε την δουλειά μας με το να στρατολογούμε νέα μέλη και να πουλάμε προïόντα, υπηρεσίες και εμπορεύματα.

Αποδίδουμε τους νόμιμους φόρους και δασμούς και με ένα μοναδικό σύστημα αμοιβών (σε 7 επίπεδα) δημιουργούμε φανταστικά κέρδη στα μέλη μας (διανομείς).


ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΜΟΙΒΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ
 ΤΟ IFILIOS MLM SYSTEM ΠΥΡΑΜΙΔΟΕΙΔΕΣ ΣΧΗΜΑ;

 

 

Η απάντηση είναι ΟΧΙ.

 

Το σύστημα των αμοιβών εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια στις ασφαλιστικές εταιρίες (οι οποίες δίνουν ποσοστιαία προμήθεια σε περισσότερα από 5 επίπεδα. Π.χ. Ασφαλιστής-Assistant Manager-Manager-Unit Manager-Διευθυντής Υποκαταστήματος-Περιφερειακός Διευθυντής κ.α.)

Επίσης το σύστημα αμοιβής από πωλήσεις ή εργασίες που έρχονται μέσω συστάσεων είναι εφαρμοσμένο σε όλο τον κόσμο.

Το τι θα καθιστούσε το σύστημα πυραμιδοειδές θα ήταν η απατηλή υπόσχεση ότι όλες οι αμοιβές σας θα ερχόταν στο τελευταίο επίπεδο.

Σας ενθαρρύνουμε να ενωθείτε με την παγκόσμια ΟΜΑΔΑ των δικτυωτών (νέων επιχειρηματιών) που έχουν συνειδητοποιήσει ότι μόνον εργαζόμενοι μαζί με την ίδια διορατικότητα, το ίδιο πλάνο και τα ίδια εργαλεία μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τους κοινούς μας στόχους.

 


Πίσω!