Βιολογικά Καλλυντικά

 

 Κάντε ένα δώρο ομορφιάς από τη φύση

   
     
 

Στην Νatural Being επιλέγουμε και συλλέγουμε τα αγνότερα και φυσικότερα υλικά, εκείνα που πραγματικά είναι ευεργετικά για το δέρμα. Γιατί τίποτα δεν μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε πιο όμορφα παρά μία υγιής και αστραφτερή επιδερμίδα.

Το πρώτο και σημαντικότερο είναι ότι όλα τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα να έχουν αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας! Βοηθούν στην ανάπλαση και αναδόμηση χαρίζοντας σας δέρμα εξαιρετικά υγιές και με αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας.

Τα προϊόντα μας πραγματικά έχουν αποτελέσματα. Από την στιγμή που θα αισθανθείτε την απαλότητα των φυσικών υλικών και αρωμάτων δεν θα θελήσετε ποτέ πια να επιστρέψετε στα τεχνητά και βασισμένα στις χημικές ουσίες προϊόντα.

Εγγύηση

Η Αquasource προσφέρει 100% εγγύηση ποιότητος των προϊόντων. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα που οφείλεται στην κατασκευή του προϊόντος, ευχαρίστως θα σας το αντικαταστήσουμε ή θα σας δώσουμε πιστωτικό σημείωμα (ίσο με την αξία αγοράς του συγκεκριμένου προϊόντος) το οποίο θα χρησιμοποιήσετε στην επόμενη αγορά οποιουδήποτε προϊόντος περιποίησης, με την προϋπόθεση ότι μαζί με το επιστρεφόμενο προϊόν θα έχετε και την αντίστοιχη απόδειξη αγοράς. Η εγγύηση αυτή ισχύει για δύο μήνες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος.

 

 

Γενικές πληροφορίες για τα θεραπευτικά Βιοενεργειακά βιολογικά καλλυντικά Natural Being

 

Νatural Being

 
 

Νatural Being

Απαλή επιδερμίδα - Αγνό σώμα

 

Φιλοσοφία

Η σειρά καλλυντικών της Νatural Being χαρακτηρίζεται από μία απλή φιλοσοφία:

 •  Υπάρχει αρχέγονη σχέση ανάμεσα στα φυτά και τον άνθρωπο - Εξελιχθήκαμε μαζί!!

 •  Τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από ενεργά αποτελεσματικά συστατικά τα οποία να έχουν φυσική σχέση με το δέρμα.

 • Πιστεύουμε στους νόμους της φύσεως και έχουμε ανάγκη να ανακαλύψουμε και πάλι τον τρόπο να ζούμε σε αρμονία με τον πλανήτη μας και την Φύση.

 •  Όσο περισσότερα μαθαίνουμε για την επιστήμη, τόσο περισσότερο ανησυχούμε για την φύση.

Τι είναι Φυσικό

Στην ορολογία της κοσμετολογίας, φυσικό είναι ένα προϊόν που έχει υποστεί μικρή ή καθόλου επεξεργασία και δεν περιέχει συνθετικά χημικά ή άλλα συστατικά.

Χρησιμοποιούμε οργανικά (βιολογικά) ή μη καλλιεργημένα (άγρια) συστατικά όπου αυτό είναι δυνατόν.

Οι συνταγές μας αιχμαλωτίζουν την φυσική βιοενέργεια από το μέλι της Μanuka και αυτήν από τα αιθέρια έλαια και τα εκχυλίσματα βοτάνων.

Σε καμία περίπτωση δεν θα βρεθούν στα προϊόντα μας βλαβερά χημικά πρόσθετα, τεχνητά χρώματα, τεχνητά αρώματα ή ορυκτά έλαια.

Τα προϊόντα μας φροντίζουμε να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο φιλικά προς το περιβάλλον, να έχουν βάση των συστατικών τους τα φυτά και να έχουν υποστεί όσο το δυνατόν λιγότερη επεξεργασία.

Δεν υποστηρίζουμε τις δοκιμές επάνω σε ζώα και δεν δοκιμάζουμε κανένα από τα προϊόντα μας επάνω σε αυτά. Το ίδιο απαιτούμε και από τους προμηθευτές μας.

Οφέλη από τα καλλυντικά Νatural ΒΕΙΝG

     Μεγάλη συμπύκνωση από ευεργετικά βιοενεργάσυστατικά που επιδρά πολύ γρήγορα στην επιδερμίδα σας.

     Υγιεινά συστατικά που αποδίδουν χωρίς να χρησιμοποιούν δυνατά χημικά, τεχνητά χρώματα και αρώματα, μειώνοντας στο ελάχιστο τις πιθανότητες αλλεργικών αντιδράσεων.

     Το Ενεργό μέλι της Μanuka και τα αγνά αιθέρια έλαια είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι έχουν θεραπευτικές, αντιφλεγμονώδεις, και στυπτικές
ιδιότητες.

     Τα φυσικά παραγόμενα συστατικά είναι βιοδιασπώμενα και χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια από τα συνθετικά παραγόμενα συστατικά.

     Συστατικά φυτικής προέλευσης τα οποία αναγνωρίζονται από τον οργανισμό και χρησιμοποιούνται άμεσα, σε αντίθεση με τα συνθετικά παραγόμενα συστατικά.

Τα προϊόντα μας

 •  Μanuka Κρέμα Χεριών & Σώματος
  Περιέχει Μanuka και πλούσια θρεπτικά έλαια.
  Καταπραΰνει, μαλακώνει και τρέφει το δέρμα.

 •  Φυσικό Τζέλ Καθαρισμού προσώπου

     Περιέχει Κumerahou και θρεπτικά έλαια. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα και συγχρόνως   διατηρεί την υγρασία της.

 • Ενισχυμένο Φυσικό Τζέλ Καθαρισμού προσώπου                                               Περιέχει Μέλι Manuka. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να αφαιρεί την φυσική υγρασία της.

 • Αγνό Τονωτικό Τζελ                                                                                                       Περιέχει Ηarakeke και αιθέρια έλαια. Ενυδατώνει, τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

 • Μanuka Κρέμα Ημέρας

Περιέχει Μanuka και αιθέρια έλαια. Προστατεύει και εξισορροπεί την επιδερμίδα.

 

 •  Μanuka Ενισχυμένη Κρέμα Ημέρας

Περιέχει μέλι Μanuka και πλούσια αιθέρια έλαια.. Μαλακώνει και προστατεύει την επιδερμίδα.

 

 •  Μanuka Ενισχυμένη Κρέμα Νυκτός
  Περιέχει Μanuka και πλούσια θρεπτικά έλαια.
  Θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

 

 •  Μanuka Κρέμα Νυκτός                                                                                                                                                      Περιέχει αιθέρια έλαια Νυχτολούλουδου. Αποκαθιστά την χαμένη υγρασία της επιδερμίδας.

 •  Επανορθωτική Κρέμα ματιών                                             Περιέχει θρεπτικά έλαια. Για τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και τις ρυτίδες.