Πώς θα μάθετε εάν έχετε επιχειρηματική νοοτροπία;

ΚΑΝΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ  ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ!

                                                                                

Αλήθεια Λάθος
Αισθάνεστε άσχημα όταν κάποιος κερδίζει πολλά χρήματα από μια επιχείρηση και πιστεύετε ότι είναι σε βάρος κάποιων; Λέτε φράσεις όπως ''Οι επιχειρηματίες μας εξαπατούν διότι θέλουν να μας πάρουν τα χρήματα'';
Πιστεύετε ότι το να κάνει κάποιος μια επιχείρηση είναι αγχωτικό και ψυχοφθόρο. Πιστεύετε ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά για να δημιουργήσει κάποιος μια επιχείρηση.
Πιστεύετε ότι οι οικογενειακές αντιλήψεις δεν επιδρούν στην κατεύθυνση του να επιχειρήσεις. Λέτε ''Αν είχα πολλά χρήματα τότε θα επιχειρούσα''.
Πιστεύετε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός αποδεικνύει πόσο πετυχημένος είναι κάποιος επιχειρηματικά.
Πιστεύετε ότι το να γίνει κάποιος επιτυχημένος επιχειρηματίας πρέπει να το έχει από μέσα του.
Πιστεύετε ότι για να αποκτήσει κάποιος επιχειρηματική ευφυΐα δεν χρειάζεται καθόλου εκπαίδευση.
Πιστεύετε ότι το επιχειρηματικό πνεύμα δεν διδάσκεται και ούτε αποκτάται.


                                    Τελική βαθμολογία


Εάν η βαθμολογία σας είναι Αυτό σημαίνει...
0 Η βαθμολογία στο 0 δείχνει ότι εσείς  έχετε  χαμηλή επιχειρηματική νοοτροπία και αντίληψη.
1 to 2 Η βαθμολογία στο επίπεδο αυτό δείχνει ότι έχετε περιοριστικά πιστεύω που σας απομακρύνουν από το να ξεκινήσετε μια επιχείρηση.
2 to 4 Η βαθμολογία στο επίπεδο αυτό δείχνει ότι εσείς μπορεί να δουλεύετε αρκετά σκληρά ή μπορεί να μη διακρίνετε κάποιες σημαντικές αλήθειες που βρίσκονται κάτω από μια επιφάνεια. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται φόβο ή άγχος στο να επιχειρήσουν στο επίπεδο αυτό, ακόμη και αν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να ιδρύσουν μια επιχείρηση. Θα σας πάρει περισσότερο χρόνο για να εκπαιδευθείτε και να τολμήσετε. Χρειάζεστε κάποιον leader ή σύμβουλο για να σας οδηγήσει. Kαλύτερα να μάθετε από τα λάθη των άλλων, παρά από τα δικά σας!
3 to 5 Η βαθμολογία στο επίπεδο αυτό δείχνει ότι έχετε καλή αντίληψη για τις επιχειρήσεις (αλλά υπάρχει κάποιος φόβος  που σας περιορίζει και σας εμποδίζει να τολμήσετε, να καινοτομήσετε ή να δοκιμάσετε κάτι καινούριο). Χρειάζεστε περισσότερο επιχειρηματική εκπαίδευση και καθοδήγηση!
5 to 7 Η βαθμολογία στο επίπεδο αυτό δείχνει ότι έχετε υγιή και υψηλή αντίληψη για την επιχειρηματικότητα. Τι περιμένετε ....αρπάξτε κάθε  ευκαιρία που σας παρουσιάζεται!


Μερικές από τις απαντήσεις μπορεί να ήταν αρκετά αποκαλυπτικές. Μην πανικοβάλλεστε όμως, εάν δεν τα πήγατε καλά στο τεστ. Μερικοί άνθρωποι εκπλήσσονται πραγματικά, όταν ανακαλύπτουν τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους δεν τολμούν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση.

Έτσι , τι είναι αυτό που κάνει μερικούς ανθρώπους να τολμούν και να ρισκάρουν, ενώ  άλλοι  να  προσπαθούν να πιάσουν μια υπαλληλική σχέση; http://www.ifilios.gr/elearning.html

Στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα ''εικονικό γραφείο -τράπεζα πληροφοριών Ifilios'' υπάρχουν ξεκάθαρες και σαφείς απαντήσεις για αυτά τα ερωτήματα. Θα μάθετε πως μπορείτε να καθαρίσετε τα περιοριστικά σας πιστεύω, και πως μπορείτε να προγραμματίσετε νοητικά το μυαλό σας, ώστε να αποκτήσετε μια διανοητική επιχειρηματική ανθεκτικότητα και αντίληψη.

Εμείς το εγγυόμαστε αυτό. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πως
 

Ifilios-Consulting and Marketing Services

Κεντρικά γραφεία διοίκηση : Φιλιππουπόλεως 6 - 58 100 Γιαννιτσά - Τηλ. 23820 82969 , Φαξ 23820 83065

Copyright ©Ifilios 2005-2006.All rights reserved.