ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

Κάτω από φυσιολογική κατάσταση τα μόρια του καυσίμου και τα μόρια του αέρα είναι ουδέτερα φορτισμένα μαγνητικά μόρια με τάσεις αρνητικών φορτίων. Όταν το καύσιμο και ο αέρας συναντώνται στο θάλαμο καύσης τείνουν να απωθούν το ένα το άλλο, παράγοντας ατελή καύση. Αυτό δημιουργεί ρύπους και σπατάλη καυσίμου. Η ατελής καύση των ατόμων του άνθρακα, δημιουργεί στρώμα από καρβουνίδια, παραφίνη και ένα λεπτό φιλμ (πουρί) το οποίο οδηγεί στην φθορά του κινητήρα.


Με την τεχνολογία ομοιοπολικής εστίασης πολώνονται και ενεργοποιούνται τα μόρια του καυσίμου, δεσμεύουν περισσότερο οξυγόνο με αποτέλεσμα να έχουμε πληρέστερη καύση, οικονομία καυσίμου, μείωση ρύπων, προστασία και καθαρισμό του κινητήρα ή του καυστήρα.

Το Σύστημα ρύθμισης καυσίμων βελτιστοποιεί την καύση του καυσίμου αλλάζοντας τα μόρια των υδρογονανθράκων από παραυδρογονικούς σε ορθουδρογονικούς, με αποτέλεσμα μια καθαρότερη καύση στο θάλαμο. Αυτό είναι εφικτό με την θετική μαγνητική φόρτιση του καυσίμου το οποίο ανεβάζει την έλξη του αρνητικά φορτισμένου αέρα μέσα στην μηχανή.

Το Σύστημα ρύθμισης καυσίμων αναγκάζει τις φυσικά διαμορφωμένες χημικές ενώσεις (συστάδες υδρογονανθράκων) να διασπαστούν σε απλές αποτελεσματικές μοριακές δομές. Αυτές οι ομοιοπολικά φορτισμένες μοριακές δομές έχουν σαν αποτέλεσμα ομοιόμορφη και εντελώς (αποτελεσματική) καύση, επειδή τα μόρια των καυσίμων έχουν πλήρως εμπλουτιστεί και ιονιστεί με οξυγόνο

Το αποτέλεσμα των φορτισμένων καυσίμων είναι ισχυρό, ακόμη και στο στάδιο ανάφλεξης, με συνέπεια την ανώτερη αποδοτικότητα της καύσης που επιφέρει οικονομία στις δαπάνες καυσίμων και ενέργειας. Επιπλέον, η πληρέστερη καύση που δημιουργεί το σύστημα μειώνει ουσιαστικά τις εκπομπές ρύπων (άκαυτα καύσιμα).

 

Το βελτιωτικό Σύστημα ρύθμισης καυσίμων βοηθάει την επιχείρησή σας για να τηρήσει τους κανονισμούς καθαρού αέρα της EPA, χωρίς το τεράστιο κόστος των συσκευών καθαρισμού αερίων και άλλων πανάκριβων συστημάτων

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ στα ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
 

Κρατήστε το περιβάλλον καθαρότερο εξοικονομώντας χρήματα

Το onepole© saving system δημιουργεί συνθήκες πληρέστερης καύσης με αποτέλεσμα να έχουμε οικονομία καυσίμου, μείωση ρύπων, προστασία και καθαρισμό του κινητήρα ή του καυστήρα.

Με την τεχνολογία onepole© saving system πολώνονται και ενεργοποιούνται τα μόρια του καυσίμου, δεσμεύουν περισσότερο οξυγόνο με αποτέλεσμα να έχουμε πληρέστερη καύση.

Αυτό είναι εφικτό με την onepole© μαγνητική φόρτιση του καυσίμου η οποία πολλαπλασιάζει την έλξη με το οξυγόνο μέσα στο θάλαμο καύσης.

To onepole© saving system είναι ένα ασφαλές και απλό σύστημα που αγκαλιάζει τις σωλήνες των καυσίμων χωρίς κοψίματα ή παρεμβάσεις στη μηχανή.

Χρόνος απόδοσης

Το Σύστημα ρύθμισης καυσίμων δεν είναι ένα ημερήσιο θαύμα, χρειάζεται μια περίοδο μεταξύ ενός έως και τριών γεμισμάτων (ρεζερβουάρ) καυσίμου, το πετρέλαιο ίσως χρειαστεί και λίγο περισσότερο, έως ότου αποδώσει τα μέγιστα.
Μόλις τοποθετηθεί αρχίζει να καθαρίζει το σύστημα τροφοδοσίας και περιορίζει τα καρβουνίδια στα μπουζί στα μπεκ και στο θάλαμο καύσης. Μέσα στο διάστημα αυτό η κατανάλωση καυσίμου θα έχει διακυμάνσεις, οι οποίες εξαρτώνται από την ηλικία και τις ώρες λειτουργίας του κινητήρα Αυτό είναι φυσιολογικό καθώς το Σύστημα ρύθμισης καυσίμων καθαρίζει τον κινητήρα.
Στο διάστημα αυτό θα παρατηρήσετε ότι ο κινητήρας λειτουργεί γραμμικότερα, πιο αθόρυβα, ξεκινά ευκολότερα και η οικονομία του καυσίμου σταδιακά καλυτερεύει.
Τα συνιστώμενα σέρβις και αλλαγές λαδιών του οχήματος θα πρέπει να διατηρηθούν ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.
Στα οχήματα η οικονομία καυσίμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την κατάσταση και τα χιλιόμετρα του κινητήρα και τις συνήθειες οδήγησης του οδηγού.

Δείτε τα σχετικά σχόλια πελατών

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΟΙΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ