Αρχική   Είσοδος   Εγγραφή    Επικοινωνία

 

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στα 5 δωρεάν μαθήματα e-cource ηλεκτρονικής μάθησης

  Σύστημα Ifilios

  Πρόγραμμα συνεργασίας

 Ο Σπόνσορας σας (ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ -ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕ) είναι:


Επαφή - Πληροφορίες

 

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ

Το νέο μοντέλο συνεργασίας (Home Business) είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα δια βίου εκπαίδευσης εξ αποστάσεως, που συνδυάζει την επιχειρηματικότητα, την προσωπική ανάπτυξη, τη δια βίου εκπαίδευση και τη γνώση, ως κύρια εργαλεία παραγωγής πλούτου και ευημερίας. Το βασικό σύνθημα του είναι: ''Μην αισθάνεσαι περιθωριοποιημένος, μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ στις νέες ευκαιρίες και προκλήσεις που δημιουργούνται στη νέα εποχή. Οι ευκαιρίες πλούτου δεν είναι μόνο για τους μεγάλους". Γιατί η Γνώση είναι δύναμη και όποιος πιστεύει ότι δεν αξίζει και δεν αρπάζει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται, θα μείνει δυστυχώς στην αμάθεια, στην απραξία και στην ανασφάλεια.

Πρώτα, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα εγγραφής, και θα σας στείλουμε τις πληροφορίες , για το πως θα έχετε πρόσβαση στο σύστημα μας. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο.
 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΔΟΧΟΥ (SPONSOR)
 
Γράψτε τον κωδικό του Μέλους -Συνεργάτη - Sponsora που αναγράφεται στο πιο πάνω αριστερό μέρος της ιστοσελίδας.  Αν δεν τον βλέπετε ή δεν τον ξέρετε γράψτε τον κωδικό IMT.
Τα παρακάτω στοιχεία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά
Σας σύστησε ο/η ( Sponsors  Username)Κωδικός Αναδόχου:
  *  Παρακαλούμε Επιβεβαιώστε
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ
Ονοματεπώνυμο:
*
Διεύθυνση:
*
Ταχυδρομικός Κώδικας:
*
Πόλη:
*
Τηλέφωνο:
*
Κινητό Τηλέφωνο:
*
Ημερομηνία Γέννησης:
*
 
e-mail: *  (να μην είναι autoresponder)

Eμείς τηρούμε την εμπιστευτικότητα και το απόρρητο των προσωπικών σας πληροφοριών! Η IFILIOS δεν θα πουλήσει, ενοικιάσει, ή μεταβιβάσει  καμία πληροφορία των πελατών και μελών της, και για κανέναν λόγο! Μπορείτε να βγείτε από τις λίστες μας όποτε το ζητήσετε

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

ΣΤΟΧΟΣ: ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΗΝΙΑΙΟ 1000 ΕΥΡΩ, 2000 ΕΥΡΩ, 3000 ΕΥΡΩ
(ή και περισσότερα ανάλογα με την ανάπτυξη του δικτύου)

ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ;
1.Nα κάνετε αυτό που εμείς κάνουμε: επενδύουμε στην υγεία μας και πίνουμε ένα γευστικό και υγιεινό καφέ.
Θα αγοράζετε από το σπίτι, έχοντας πρόσβαση σε υγιεινά προϊόντα με  θεραπευτικό βότανα όπως το προσαρμογόνο    γανόδερμα, μέσω της εταιρίας με την οποία συνεργαζόμαστε.
2.Να μπείτε στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα.
Σύστημα υποστήριξης και εκπαίδευσης (Διαρκής από απόσταση), που αποτελείται από σεμινάρια (ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ON-LINE, ΣΥΣΤΗΜΑ IFILIOS). Σας βοηθάει και σας αναπτύσσει σε όλους τους τομείς της ζωής σας (Προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική).
3.Να κατανοήσετε τη δύναμη και τη λειτουργία της αναπαραγωγής.
Ο τρόπος ανάπτυξης της δικτυακής αγοράς είναι ο πολλαπλασιασμός με τη μέθοδο του Network Marketing. Π.χ. αν εισάγετε-συστήσετε στο σύστημα 6 ανθρώπους που εισάγουν 4, που εισάγουν 3 θα έχετε ένα δίκτυο 6x4x3=102 ανθρώπων που ψωνίζουν και συστήνουν, αυτοεξυπηρετούμενων δηλαδή καταναλωτών που επενδύουν τα έξοδά τους. Σε αυτή την περίπτωση αποκτάτε μηνιαίο εισόδημα το λιγότερο 1000 ευρώ. Αν επεκταθεί σε 4ο ή 5ο επίπεδο, 2000 ή 3000 ευρώ.


ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ: 1)Παραλαμβάνοντας το πακέτο σας και παίρνοντας το δικό σας κωδικό αριθμό ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ επενδύετε κάθε μήνα τις καταναλωτικές αγορές σας (περίπου 100 πόντοι/μήνα δηλαδή περίπου 50€/μήνα) αγοράζοντας σε τιμές χονδρικής από κατάλογο, έχοντας παράδοση στο σπίτι σας δωρεάν σε 2 εργάσιμες ημέρες.
2)Να βρείτε (συστήσετε) 3 συνεργάτες έως 6 ή και παραπάνω που θα κάνουν το ίδιο. Θα γίνουν δηλαδή ανεξάρτητοι παραγωγικοί καταναλωτές και θα επενδύουν τα έξοδά τους (κατανάλωση καφέ και εξυπηρέτηση 5-10 πελατών) αξίας 50 ευρώ κάθε μήνα από την εταιρία που συνεργαζόμαστε σε τιμές χονδρικής.
3)Να ακολουθείτε το επιτυχημένο σύστημα υποστήριξης και εκπαίδευσης του Ifilios.


 
ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ (6Χ6)
 

ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΖΙΡΟ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
1. ΕΠΙΠΕΔΟ 1 εσύ έχεις 6 συνεργάτες (6)
2. ΕΠΙΠΕΔΟ 2 αυτοί σύστησαν από 6 (36)
3. ΕΠΙΠΕΔΟ 3 αυτοί σύστησαν από 6 (216)
4. ΕΠΙΠΕΔΟ 4 αν αυτοί αναπαράγουν από 6 (1296) εκρηκτικά αποτελέσματα!
5. ΕΠΙΠΕΔΟ 5 αν αυτοί αναπαράγουν από 6 (7776) απίστευτα χρήματα!!!
6. ΕΠΙΠΕΔΟ 6 αν αυτοί αναπαράγουν από 6 (46656) τρελά όνειρα !!!

Δοκιμάστε να υπολογίσετε διαφορετικά παραδείγματα ανάπτυξης δικτύου με τον παρακάτω αυτοματοποιημένο σύστημα υπολογισμού:
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Οι αμοιβές πληρώνονται μόνο εφόσον πραγματοποιούνται πωλήσεις. Δεν δίνονται υποσχέσεις για αμοιβές μόνο με τη συμμετοχή.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ  ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ-ΜΑΓΑΖΙ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 50 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ-ΑΜΕΣΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ (ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ) ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ:

ΜΕ 10 ΜΕΛΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 €

           ΜΕ 50 ΜΕΛΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 €

           ME 200 ΜΕΛΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 1500 €

ΜΕ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ 200 ΜΕΛΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 4000 €

ΜΕ 8 ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ 200 ΜΕΛΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 10000 €  
ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΤΙΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 1000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!! (ΜΕ ΕΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FRANCHISE) ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΣΕΙΣ 1000 ΑΤΟΜΑ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ  ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
10 Χ 10 Χ 10=10000
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ: Το δίκτυο της επιχείρησής σας αναπτύσσεται χωρίς τον έλεγχό σας και σε απεριόριστο βάθος μέχρι 100 επίπεδα. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια και πόση ανάπτυξη θα υπάρξει.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ , ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ χωρίς κεφάλαια, χωρίς ρίσκο, χωρίς χρόνο (αναπαραγωγή) και φυσικά νόμιμα, χωρίς να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας.
"KAΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΤΟ 1% ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ 100 ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΑΡΑ ΤΟ 100% ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ" (ΠΩΛ ΓΚΕΤΥ- ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ)

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΟΥΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ".

"Τίποτα - ούτε οι στρατοί όλης της γης! - δεν μπορεί να σταματήσει μιαν ιδέα, που ήρθε η ώρα της να κατακτήσει τον κόσμο!" (Βίκτωρ Ουγκώ)

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ
(Έχουμε 2 επιλογές: ή να κερδίσουμε χρήματα ή να βρούμε δικαιολογίες για να μην το κάνουμε).

 
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ
  •  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΩΦΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ (ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ)
  • ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕ -40%
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΩΣ ΚΑΙ +30%
    ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Ο Τζίρος (πόντοι) των συνεργατών που σύστησες στο δίκτυο, και ο τζίρος (πόντοι) των συνεργατών που σύστησαν αυτοί, κ.ο.κ. σε απεριόριστο βάθος, θεωρείται ότι είναι δικός σου τζίρος (πόντοι) και αμοίβεσαι ανάλογα με το επίπεδο που ανέβηκες.

Ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ  ΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ (ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΜΟΙΒΩΝ).

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Ή ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.


AMOIBEΣAI ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΙΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΟΥ (ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔEΣ  ΑΜΕΣΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ).

ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΦΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ. ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ  ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ  ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ ΦΕΡΕΓΓΥΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ,  ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ.

ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΟΧΕΣ!!!

ΔΩΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ !!!

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ"
"ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΤΟ 1% ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ 100 ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΠΑΡΑ ΤΟ 100% ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ" (ΠΩΛ ΓΚΕΤΥ-ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ).

Ifilios-Consulting and Marketing Services

 

Copyright ©Ifilios.  All rights reserved