ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ COLOSTRUM (ΠΡΩΤΟΓΑΛΑΚΤΟΣ)

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ  ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

SUPERTROFES
 
αμοιβές
Mοναδικότητα
Εγγραφή
Επαφή

   
       
  Γενικές πληροφορίες για τα προϊόντα
ColActive - Colostrum
Green Energy?
Πακέτο Αρχίστε Εύκολα (Start Easy
Programme)

Φύκια της AquaSource ? Κάψουλες,
Σκόνη, Υγρή μορφή

CoQ10 με Χρώμιο και Φύκια
Σούπερ Αντιοξειδωτικό με Πυκνογενόλη
Ένζυμα και Φύκια
Σύμπλεγμα Λιπαρών Οξέων
Lighten-Up!
Moon Rise (Η Ανατολή της Σελήνης)

Bιοενεργειακά καλλυντικά   -           NATURAL BEING

Τι είναι το COLOSTRUM

Ωφέλη από το COLOSTRUM

Aθλητισμός και colostrum


EΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ COLOSTRUM

Τα ωφέλη να γίνετε ΜέληΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

 

 

 


 

 
 

Το Colostrum, στην ακατέργαστη μορφή του, είναι ακατάλληλο για κατανάλωση, καθώς η περιεκτικότητά του σε λίπος, μακρομοριακές πρωτεϊνες και προσμίξεις είναι πολύ μεγάλη. Μέσω βιοτεχνολογικών διεργασιών αφαιρούνται από το Colostrum λίπος και καζεϊνη.

 

   
  Οι Ινκα θεωρούσαν το Colostrum δώρο Θεού
ColActive   -  Colostrum (Πρωτόγαλα ή Πύαρ)  
 
 
 

 
To Colostrum (πρωτόγαλα) είναι η πρώτη τροφή της ζωής.

Είναι το πρώτο υγρό της μάνας των θηλαστικών, με το οποίο μεταφέρει τις πρώτες ημέρες της γέννησης στα νεογέννητα, πλούσια θρεπτικά συστατικά, που δεν υπάρχουν σε τέτοια μεγάλη συγκέντρωση σε καμιά άλλη φυσική τροφή.


To COLOSTRUM (πρωτόγαλα) είναι το κλειδί για τη μακροζωία.


Το colostrum (πρωτόγαλα) σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες και έρευνες αναδεικνύεται ως η πιο υποσχόμενη τροφή η οποία διατηρεί τη νεότητα, καθυστερεί τη γήρανση και μακραίνει τη ζωή.
Αυτό οφείλεται στη μοναδική σύνθεση των αντισωμάτων, των συστατικών ανάπτυξης στη σωστή αναλογία.

TO colostrum είναι ο μοναδικός φυσικός τρόπος να μεταφερθούν έτοιμα αντισώματα από τη μητέρα στο νεογέννητο. Είναι η πρώτη τροφή για όλα τα θηλαστικά (μαζί με τον άνθρωπο) που προστατεύει τα νεογέννητα στις πρώτες μέρες της ζωής τους, όταν είναι ευάλωτα στις αρρώστιες και λοιμώξεις.
Σε κανένα εργαστήριο δεν έχουν ποτέ κατορθώσει να δημιουργήσουν κάτι παρόμοιο, επομένως κανένα άλλο γάλα δεν μπορεί να θεωρηθεί από αυτή την άποψη αξιόπιστο υποκατάστατο.

Είναι η πιο πλούσια φυσική τροφή σε αντισώματα και σε αυξητικούς παράγοντες, που βοηθούν τον οργανισμό να καταπολεμάει τις ασθένειες και να διατηρεί την υγεία σε ύψιστο βαθμό. Το αγελαδινό colostrum -πρωτόγαλα- έχει 10-12 φορές περισσότερους ανοσοποιητικούς παράγοντες και 20 φορές περισσότερους αυξητικούς παράγοντες από το ανθρώπινο πρωτόγαλα, και γι αυτό είναι πολύ πιο δυναμωτικό. Επιπλέον το αγελαδινό colostrum - πρωτόγαλα- περιέχει γλυκοπρωτείνες και αναστολείς θρυψίνης που ενισχύουν τους ανοσοποιητικούς και αυξητικούς παράγοντες ώστε να μην καταστραφούν στην εντερική οδό.


Ενώ το ανοσοποιητικό μας σύστημα έχει πλούσιες δυνάμεις για την άμυνα και την ίαση, βρίσκεται καθημερινά εκτεθειμένο σε πολλές επιθέσεις και συχνά αποδυναμώνεται από μη ισορροπημένη διατροφή, βλαβερές ουσίες, συντηρητικά ή άγχος.

Για τον λόγο αυτό, το Colostrum συνιστάται σαν υγιεινό και σύγχρονο διατροφικό συμπλήρωμα. Το Colostrum είναι σε θέση να καλύψει υπάρχουσες ελλείψεις, να αυξήσει τις αντιστάσεις του οργανισμού και να επιταχύνει τις διαδικασίες ίασης.

Το Colostrum υποστηρίζει την ευρεία σταθεροποίηση της υγείας, προσφέροντας έτσι την δυνατότητα διατήρησης και αύξησης της φυσικής και ψυχικής αποδοτικότητας

---------------------------------------------------------------------------------------------------------Το Colostrum στις ασθένειες
Το Colostrum βοηθά στην αντιστάθμιση της υπερλειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος, όπως αυτό συμβαίνει στη περίπτωση αυτοάνοσων νοσημάτων, όπου ο οργανισμός επιτίθεται στον εαυτό του.

Για το λόγο αυτό, το Colostrum είναι μεταξύ άλλων ιδιαίτερα αποτελεσματικό στις παρακάτω ασθένειες:

Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, ινομυαλγία, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα (ΡΑ), λύκος και σκληροίδημα. Ολες οι αναφορές από χρήστες αναδεικνύουν την εκπληκτική ικανότητα της ουσίας αυτής να προλαμβάνει ασθένειες. Ανθρωποι που λάμβαναν το Colostrum για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα (αρχικά συνήθως για κάποιον άσχετο λόγο) ανέφεραν, ότι δεν παθαίνουν πλέον κρυολόγημα ή γρίπη. Ανθρωποι, που ξεκίνησαν την λήψη του Colostrum όταν ήδη υπέφεραν από κάποια μόλυνση από ιούς ή μικρόβια, αναφέρουν σαφώς συντομότερους χρόνους ίασης ή επούλωσης.

 

 

 

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ COLOSTRUM ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SUPER ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΡΟΦΗ!!!
 

 

   
 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κίνας Γεώργιος- Πέτσου Νίκη  τηλ.:6944696438      
   
  e-mail: ifilios@ifilios.gr