Εταιρεία
 
Προϊόντα
 
Εγγραφή
 
Επαφή
 
               
 
 
  Προϊόν
       
  Γενικές πληροφορίες για τα προϊόντα
ColActive™
Green Energy™
Πακέτο Αρχίστε Εύκολα (Start Easy
Programme)

Φύκια της AquaSource – Κάψουλες,
Σκόνη, Υγρή μορφή

CoQ10 με Χρώμιο και Φύκια
Σούπερ Αντιοξειδωτικό με Πυκνογενόλη
Ένζυμα και Φύκια
Σύμπλεγμα Λιπαρών Οξέων
Lighten-Up!
Moon Rise (Η Ανατολή της Σελήνης)

Bιοενεργειακά καλλυντικά   -           NATURAL BEING


 

 
       
   
Green Energy™  
 
 
 
H "Πράσινη Ενέργεια"  
Η AquaSource έχει επιστρατεύσει τρία δραστικά στοιχεία από το οπλοστάσιο της διατροφικής άμυνας και τα έχει συνδυάσει για να δημιουργήσει το Green Energy. Επιστημονικές έρευνες που διεξήχθησαν, δεν εξέτασαν το Green Energy μόνον ως προς την θρεπτική του αξία αλλά και ως προς την καλύτερη συμπληρωματική λειτουργία των παραγόντων που το συνθέτουν έτσι ώστε να προκύπτει μια μοναδική φόρμουλα όπου ο συνδυασμός των θρεπτικών συστατικών να προσφέρει μεγαλύτερα οφέλη από το απλό άθροισμα των μεμονωμένων παραγόντων.


Το Green Energy περιέχει Φύκια της Λίμνης Κλάμαθ – το καλύτερης ποιότητας υπάρχον Γαλαζοπράσινο φύκος το οποίο συλλέγεται από την Λίμνη Άνω Κλάμαθ που βρίσκεται στα όρη Κασκέιντ , στο Νότιο Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών. Τροφοδοτείται από 17 μικρούς χειμάρους με αγνό κρυστάλλινο νερό και γεωθερμικές πηγές. Η παρθένα αυτή λίμνη έχει στον βυθό της ίζημα μετάλλων ύψους δέκα μέτρων και διαθέτει τα πλουσιότερα σε μεταλλικά στοιχεία αλκαλικά ύδατα του Πλανήτη. Αυτή τη Λίμνη έχει επιλέξει η Aquasouarce για να συλλέγει τα φύκια της. Τον τόπο όπου αναπτύσσεται η πληρέστερη και πλέον ισορροπημένη τροφή που η Φύση παράγει στον Πλανήτη. Τα φύκια που υπάρχουν εδώ διαθέτουν πολλές εξαιρετικές και σπάνιες ιδιότητες που τα καθιστούν μοναδικά στη Φύση – τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά.

Επιπλέον το Green Energy περιέχει Οργανικό Alfalfa –(τριφύλλι) πασίγνωστο για τις σε μεγάλο βάθος εισερχόμενες στο έδαφος ρίζες του και Spirulina, ένα άλλο είδος γαλαζοπράσινων φυκιών που καλλιεργείται στην Χαβάη.

Στην συνέχεια αποξηραίνονται με στιγμιαία έκθεση σε αέρα σε χαμηλές θερμοκρασίες διατηρώντας με τον τρόπο αυτό αναλλοίωτα τα θρεπτικά τους συστατικά. Υπολογίζοντας την περιεκτικότητά τους ανά γραμμάριο, τα φύκια αποτελούν πλούσια πηγή μιάς ευρείας γκάμας θρεπτικών συστατικών:

  • Βιταμίνες – Περιέχουν τις περισσότερες Βιταμίνες
  • Μέταλλα – Παρέχουν ένα πλήθος ιχνοστοιχείων που απαντώνται σε οργανική μορφή
  • Αντιοξειδωτικά – Περιέχουν υψηλά επίπεδα Καροτενοϊδών
  • Πρωτεϊνες – Υψηλή ποιότητα πρωτεϊνών σε αναλογία εύκολα αφομοιώσιμη
  • Λιπαρά οξέα
  • Νευροπεπτίδια

Εκτεταμένη επιστημονική έρευνα της AquaSource καταλήγει ότι αυτός ο τριπλός διατροφικός συνδυασμός είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να αρχίσει κανείς δυνατά την ημέρα του ενώ παράλληλα θωρακίζει τον οργανισμό απέναντι στο άγχος και τις πιέσεις της εξαντλητικής καθημερινότητας.

Οδηγίες: Λαμβάνετε 3 κάψουλες Green Energy ημερησίως.

 

 

 
   
     
   
  e-mail: info@ifilios.gr