Αρχική      Είσοδος      Εγγραφή      Επικοινωνία

 

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στα 5 δωρεάν μαθήματα e-cource ηλεκτρονικής μάθησης

  Σύστημα Ifilios

  Πρόγραμμα συνεργασίας

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ
Παράγουμε πλούτο που προκύπτει από το βάθος.

Το βάθος προκύπτει από την αναπαραγωγή.

Η αναπαραγωγή προκύπτει από την ύπαρξη συστήματος.

Το σύστημα μας προκύπτει από την απλότητα.

Το σύστημα της Ifilios σας παρέχει μια καταπληκτική επιχειρηματική ιδέα, απλά εργαλεία και αποτελεσματική εκπαίδευση για να κτίσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση-Home Business. Το σύστημα έχει συνδυάσει τα καλύτερα στοιχεία από διάφορους τομείς του ηλεκτρονικού marketing και του εμπορίου. Λειτουργεί απλά, γρήγορα και με ασφάλεια.

Για να μπορέσετε να χτίσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση εικονικής πραγματικότητας (virtual reality business)- on line Home business  είναι απαραίτητο να θέσετε στόχους, να αποκτήσετε τεχνικές και να δουλέψετε σκληρά. Όσο πιο σκληρά δουλέψετε, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε. Ας αρχίσουμε λοιπόν, τώρα!!!

Γιατί μπορείτε να επιτύχετε!

''ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΗΓΕΤΕΣ, ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ''

Όλοι μπορούν να επιτύχουν με την Ifilios διότι διαθέτουμε ένα σύστημα Franchise που μπορείτε να μάθετε και να αναπαράγετε. Βασίζεται σε τρεις τεχνικές τις οποίες μπορείτε να μάθετε εάν εξασκηθείτε σε αυτές. Περισσότερα στο εγχειρίδιο μέλους - Free member. Έχετε τη δυνατότητα να μάθετε ακολουθώντας τους δικούς σας ρυθμούς και να επιλέξετε εσείς το χρόνο. Θα έχετε δίπλα σας μια ομάδα εκπαιδευτών που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε. Η επιτυχία χωρίς στόχους είναι σύμπτωση!

Πριν επεκταθούμε περισσότερο θα πρέπει να ανακαλύψουμε τι σκοπό έχετε ΕΣΕΙΣ!! Θέσατε δύο στόχους που να αποτελούν κίνητρο για σας και να αξίζουν πραγματικά να αγωνιστείτε για να τους υλοποιήσετε. Έναν στόχο για τις επόμενες 30 ημέρες και έναν μεγάλο που πάντα ονειρευόσασταν. Λεπτομέρειες από το εγχειρίδιο έναρξης συστήματος επιτυχίας ή από το εικονικό γραφείο.

Σύμφωνα με το περιοδικό Business Week (21 Μαρτίου 1999), 35% των υπαλλήλων που δεν λαμβάνουν σωστή καθοδήγηση από τους εργοδότες τους σκοπεύουν να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους. 41% των υπαλλήλων που λαμβάνουν χαμηλή εκπαίδευση από τις εταιρείες τους διατύπωσαν την πρόθεσή τους να φύγουν μέσα στο έτος. Τα προγράμματα καθοδήγησης και εκπαίδευσης έχουν γίνει πλέον ζωτικό στοιχείο κάθε επιτυχούς οργανισμού, καθώς η τεχνολογία αντικαθιστά την προσωπική επαφή και τις ανθρώπινες σχέσεις.

 

 Ο Σπόνσορας σας (ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ -ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕ) είναι:


Επαφή - Πληροφορίες


ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ

Το νέο μοντέλο συνεργασίας είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα δια βίου εκπαίδευσης εξ αποστάσεως, που συνδυάζει την επιχειρηματικότητα, την προσωπική ανάπτυξη, τη δια βίου εκπαίδευση και τη γνώση, ως κύρια εργαλεία παραγωγής πλούτου και ευημερίας. Το βασικό σύνθημα του είναι: ''Μην αισθάνεσαι περιθωριοποιημένος, μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ στις νέες ευκαιρίες και προκλήσεις που δημιουργούνται στη νέα εποχή. Οι ευκαιρίες πλούτου δεν είναι μόνο για τους μεγάλους". Γιατί η Γνώση είναι δύναμη και όποιος πιστεύει ότι δεν αξίζει και δεν αρπάζει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται, θα μείνει δυστυχώς στην αμάθεια, στην απραξία και στην ανασφάλεια.Ifilios-Consulting and Marketing Services

Κεντρικά γραφεία διοίκηση : Φιλιππουπόλεως 6 - 58 100 Γιαννιτσά - Τηλ. + Φαξ 23820 83065

Copyright ©Ifilios. All rights reserved.