ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ COLOSTRUM (ΠΡΩΤΟΓΑΛΑΚΤΟΣ)

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ  ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 
 
αμοιβές
Mοναδικότητα
Εγγραφή
Επαφή

  Προϊόν
       
 

Τι είναι το COLOSTRUM

Ωφέλη από το COLOSTRUM

Aθλητισμός και colostrum

EΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ COLOSTRUM

Τα ωφέλη να γίνετε Μέλη

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

 

Γενικές πληροφορίες για τα προϊόντα
ColActive - Colostrum
Green Energy?
Πακέτο Αρχίστε Εύκολα (Start Easy
Programme)

Φύκια της AquaSource ? Κάψουλες,
Σκόνη, Υγρή μορφή

CoQ10 με Χρώμιο και Φύκια
Σούπερ Αντιοξειδωτικό με Πυκνογενόλη
Ένζυμα και Φύκια
Σύμπλεγμα Λιπαρών Οξέων
Lighten-Up!
Moon Rise (Η Ανατολή της Σελήνης)

Bιοενεργειακά καλλυντικά   -           NATURAL BEING

 

 


 

 
       
   
ColActive   -  Colostrum (Πρωτόγαλα ή Πύαρ)  
 
 
 

 
Το colostrum-Πρωτόγαλα μας είναι το καλύτερο της αγοράς για τους 3 παρακάτω σημαντικούς λόγους !!!

(1) Προέρχεται από αγελάδες της Νέας Ζηλανδίας, που είναι ελευθέρας βοσκής και οι τροφές τους δεν περιέχουν φυτοφάρμακα και αντιβιοτικά
(πιστοποιημένο). Στη Νέα Ζηλανδία που είναι το πιο καθαρό περιβαλλοντικά μέρος του πλανήτη μας, δεν παρουσιάστηκε κανένα κρούσμα τρελών αγελάδων, και απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ορμονών, αντιβιοτικών και βελτιωτικών τροφής. Το πρόστιμο για τους παραβάτες είναι 100.000 δολάρια Νέας Ζηλανδίας. Το Colactive έχει πιστοποίηση ότι το πρωτόγαλα προέρχεται από υγιεινά ταϊσμένες αγελάδες, και ελεγχόμενες.

(2) Συσκευάζεται σε ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια της Μεγάλης Βρετανίας, σε μορφή κάψουλας σε σκόνη με 100% καθαρό colostrum, χωρίς καμιά άλλη πρόσμιξη, με χαμηλή παστερίωση (72 βαθμούς Celsiou για 15 δευτερόλεπτα), που εξασφαλίζει υψηλή υδατοδιαλυτότητα και τη μέγιστη απορρόφηση από τον ανθρώπινο οργανισμό.(3) Προέρχεται από φρέσκο αγελαδινό γάλα (όχι κατεψυγμένο), συσκευάζεται σε καψούλες (όχι σε ταμπλέτες , που έχουν προσμίξεις και λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, που παράγεται για την κατασκευή τους, καταστρέφονται πολλά θρεπτικά συστατικά).

Colostrum: TIMH ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ 31 ΕΥΡΩ (120 CAPS X 400mg)

Το Colostrum (πρωτόγαλα) είναι η τροφή που παρέχει προστασία και ανοσία στα νεογνά στο πρώτο εξαιρετικά ευάλωτο στάδιο της ζωής τους. Περιέχει πολλά σημαντικά συστατικά που το καθιστούν την πρώτη και σημαντικότερη διατροφική πηγή για το ανοσοποιητικό σύστημα . Εν ολίγοις, μεταφέρει έτοιμα αντισώματα από την μητέρα στο νεογνό.

Το αγελαδινό Colostrum περιέχει από 10 έως και 20 φορές περισσότερους διατροφικούς παράγοντες και αντισώματα σε σχέση με το ανθρώπινο Colostrum και λόγω των μοναδικών συστατικών και των (επιστημονικών) χαρακτηριστικών που διαθέτει και τα οποία δεν είναι σχεδιασμένα από την φύση αποκλειστικά για συγκεκριμένους οργανισμούς, είναι κατάλληλο για τον άνθρωπο και ιδανικό για όλες τις ηλικίες. Μεγάλος αριθμός επιστημονικών ερευνών σε ολόκληρο τον κόσμο, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το αγελαδινό Colostrum μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, της γαστρεντερικής οδού και γενικότερα στην καλή υγεία του ανθρώπου.

Το Colostrum διατίθεται ως διατροφικό συμπλήρωμα με την ονομασία AquaSource ColActive.

Το AquaSource ColActive περιέχει σημαντικά συστατικά βοείας προελεύσεως στα οποία περιλαμβάνονται και οι πέντε κατηγορίες ανοσοσφαιρινών που αποτελούν και το 24% του προϊόντος.

Το AquaSource ColActive μπορεί να ληφθεί από νέους όσο και από μεγαλύτερους και από ηλικιωμένους αλλά και από αθλητές και γενικότερα άτομα που ασχολούνται με τα σπορ.

Το AquaSource ColActive παρέχει μία ευρεία σειρά σημαντικών παραγόντων που το καθιστούν αποτελεσματικό ως συμπλήρωμα οποιουδήποτε διατροφικού προγράμματος.

Οδηγίες:

Λαμβάνετε 2 κάψουλες το πρωί με ένα ποτήρι εμφιαλωμένο νερό πηγής , είκοσι λεπτά πριν από το γεύμα σας. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε στάδιο ανάρρωσης, συνιστούμε να λαμβάνετε δύο κάψουλες δύο φορές την ημέρα .

Σημείωση: Παρά το γεγονός ότι το AquaSource ColActive προέρχεται από βοοειδή είναι γενικά καλά αποδεκτό από τους οργανισμούς που παρουσιάζουν δυσανεξία στην λακτόζη καθώς τα ποσοστά λακτόζης που περιέχει είναι ελάχιστα. Παρά ταύτα δεν συνιστάται σε όσους υποφέρουν από αλλεργίες που οφείλονται στην πρωτεΐνη γάλακτος.

Παρ? όλον ότι ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για καλή υγεία, ο έντονος ρυθμός και οι εντάσεις της σύγχρονης ζωής αυξάνουν τις απαιτήσεις του οργανισμού σε επίπεδο ενέργειας. Η διατροφή μας καλύπτει κάποιες από τις ανάγκες, αλλά συνήθως σε επίπεδα πολύ χαμηλότερα από αυτά που απαιτούνται για την καλή υγεία του οργανισμού. Ωστόσο, ο σωστός συνδυασμός θρεπτικών συστατικών μπορεί να εμπλουτίσει με επιτυχία τα περισσότερα διατροφικά προγράμματα και να δημιουργήσει γερά θεμέλια για να διατηρηθεί η ενέργεια και η αντοχή του οργανισμού σε υψηλά επίπεδα. Αυτό το δεδομένο ήταν που ώθησε την AquaSource, μετά από εκτεταμένες επιστημονικές έρευνες, να δημιουργήσει ένα προϊόν που αποτελεί μια πραγματικά ασφαλή επιλογή διατροφικού συμπληρώματος: Το Green Energy.
 

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ.

 
 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κίνας Γεώργιος- Πέτσου Νίκη  τηλ.:6944696438      
   
  e-mail: ifilios@ifilios.gr